Цього року щорічна конвенція європейської асоціації виробників і дистриб'юторів приводних елементів EPTDA проходила на острові Тенеріфе. Наша компанія вже 4-й рік є повноправним членом цієї асоціації, тому серед учасників конвенції були і керівники Белтімпорт.

  EPTDA - унікальна можливість поспілкуватися з власниками і топ-менеджерами багатьох провідних виробників і кращих дистриб'юторів Європи. Цього року делегати більш ніж 300 компаній, які прилетіли з 34 країн світу, мали можливість обговорити співробітництво або конкуренцію, взяти участь в дискусіях про ситуацію на ринках і про майбутні тенденції, взяти участь в майстер-класах від провідних світових спікерів і отримати необхідну інформацію з перших уст. Адже саме тут у ці дні зібралися всі ті, хто і визначає всі глобальні рішення в нашому бізнесі. І прекрасно, що обговорити всі питання, важливі проблеми і зміцнити відносини можна було не тільки за столом переговорів, але і під час спільних обідів і вечерь, а часом, в хвилини невеликих пауз, навіть в басейні або на пляжі smile фешенебельного готелю Ritz, який і став усім спільним домом на ці кілька днів.

  Чи було це корисно? Ну, а як інакше? Адже партнерські відносини, як і всюди - це перш за все відносини між конкретними людьми, засновані на довірі, симпатії, репутації ... Спілкування між першими особами компаній, обмін досвідом, прийняття спільних рішень, мабуть, найбільш короткий (хоч і не легкий) шлях до успіху! І, звичайно, ми пишаємося тим, що Белтімпорт по праву представляє Україну в цій європейській сім'ї!