Щорічна конвенція Європейської асоціації виробників та дистриб’юторів приводних елементів (EPTDA) – знакова подія для компаній-членів та компаній, що працюють з приводними технологіями, адже кожного разу це зібрання бізнес-лідерів для обговорення нових можливостей галузі, розвитку ринків та практичних питань співпраці. Особливо цінно було зустрітися цього року у м. Варшава після дворічної перерви через COVID пандемію. 149 компаній з 28 країн світу обговорювали як зробити галузь приводних технологій успішнішою.

  Незважаючи на значні виклики та проблеми з ланцюгами постачань, інфляцією та енергоресурсами, компанії-члени асоціації націлені на розвиток технологій, інновації, ефективність та відповідальне виробництво для збереження навколишнього середовища. Зустрічам компаній передували виступи спікерів, в тому числі пані  Габріель Волкер -  TED спікера, дослідника, автора книг та публікацій у відомих виданнях The Economist, Prospect, The Wall Street Journal та The New York Times,  що вивчає проблеми зміни клімату, глобального потепління та їх впливу на життя та розвиток людства, економіки та промисловості. Україна також перебувала на повістці дня  під час промов запрошених спікерів. Так пані Габріель зазначила драматичний вплив війни на світову продовольчу безпеку, інфляційні процеси та збої в ланцюжках постачань.

  Компанія Белтімпорт була представлена на конвенції директором з закупівель Аллою Почтовою. За два дні вдалося провести близько 20 зустрічей, як з існуючими партнерами, так і з потенційними, обговорити поточну ситуацію в Україні та світі, заручитися підтримкою України та українського бізнесу. Переважна більшість компаній та представників висловили свою беззаперечну підтримку Україні, готовність сприяти українському бізнесу та виробничим підприємствам. Також більшість компаній-партнерів Белтімпорт засвідчили факт виходу з російського ринку, що підтверджує високі моральні принципи та цінності. Белтімпорт буде й надалі використовувати будь-яку можливість представлення України на міжнародному рівні на спеціалізованих та галузевих майданчиках, адже економіка, виробництво та промисловість – це ще одне поле бою за добробут та процвітання нашої країни.

  Дякуємо команді EPTDA за організацію!