18-20 березня наші клієнти, головні технічні фахівці провідних підприємств кондитерської та хлібопекарської галузей України, взяли участь у тренінгу від найбільшого у світі виробника полімерних конвеєрних стрічок і пластикових модульних систем - Forbo Movement Systems, організованого у рамках програми "Технологічний туризм з Beltimport".
Місце проведення: м. Ганновер, Німеччина.

  Якість конвеєрних стрічок, без сумніву, один із найважливіших параметрів при виборі обладнання для потужностей кондитерської та хлібопекарської галузей. А те, наскільки такі стрічки можуть гарантувати ефективність, надійність і тривалість роботи, впливає на конкурентні переваги кінцевої продукції та компанії взагалі.

  Всі учасники тренінгу мали змогу більш детально ознайомитися з виробництвом конвеєрних стрічок на заводах Forbo в Німеччині - у містах Ганновер і Гарбсен, дізнатися про найважливіші технологічні процеси зі створення та особливості застосування стрічок, модульних систем у експертів Forbo та проконсультуватися з ними особисто з приводу проблемних ділянок на своїх власних виробництвах.

  До речі, не тільки виробничими «ноу-хау» Beltimport і Forbo вдалося здивувати наших клієнтів. Сплановані заздалегідь вечірні програми та екскурсії дали змогу гостям пізнати місцеву культуру, архітектуру та кухню.

  Побачивши сповнені яскравими враженнями очі клієнтів, ми переконалися, що нам все ж вдалося вразити вже навчених досвідом людей і розширити горизонти технічних знань. Найприємніше було чути їх висловлювання про те, чому саме Белтімпорт вони колись вибрали як партнера з постачання конвеєрних стрічок!

  Дякуємо Вам за участь! Далі – більше!