У першій половині листопада делегація компанії «Белтімпорт» на запрошення компанії Tsubakimoto відвідала Японію. Ми провели зустрічі і познайомилися з п'ятьма заводами Tsubaki:

  • в місті Окаяма (Okayama ) - виробництво обгінних муфт , з'єднувальних муфт і з'єднувачів валів;
  • в місті Кіото (Kyoto) - виробництво редукторів;
  • в місті Хего ( Hyogo) - виробництво лінійних актуаторів ( силових циліндрів);
  • в місті Кіотанабе (Kyotanabe) - найбільший у світі завод з виробництва ланцюгів;
  • в місті Горьйо (Goryo) - завод з виробництва ланцюгів з аттачментами і пластикових ланцюгів.

Напевно, кожен з нас колись мріяв стати власником  товарів марок Sony, Toyota, Yamaha, Nikon ... і культ японських брендів в наш час аж ніяк не менше, ніж десятиліття тому. А, можливо, й більше, адже масове перенесення виробництв в регіони Китаю та Індії викликає неоднозначне трактування слова « якість». Так ось, компанія Tsubaki - одна з важливих складових цієї магічної сили під назвою «Made in Japan», і ми тепер на власні очі побачили, за рахунок чого цей бренд є безумовним № 1 у світі з виробництва ланцюгів (випереджаючи найближчого конкурента по обороту практично вдвічі ! ! !), а також є одним з двох найбільших виробників світу з виготовлення обгінних муфт.

Компанія Белтімпорт свого часу пройшла весь еволюційний шлях розвитку в області ланцюгів. Ми працювали з дуже багатьма виробниками світу і відвідували раніше й інші заводи, що виробляють ланцюги. Але те, що ми побачили в Кіотонабе - вражає. Неймовірно величезний за масштабами завод з самим передовим обладнанням, з дуже чіткою логістикою всіх технологічних операцій і безпрецедентною системою контролю якості. Завод з виробництва ланцюгів з аттачментами також був украй цікавий з професійної точки зору. Ми отримали відповіді на усі наявні питання і відкрили для себе нові можливості. Завод з виробництва обгінних муфт - унікальний, у своєму роді, з точки зору потенціалу для інновацій і ноу-хау - ми обов'язково будемо приділяти в майбутньому його продуктам ще більшу увагу.

Японія - країна з дуже високим рівнем дисципліни і культури. І для японців, клієнт - це - Бог. Бажання зробити для клієнта максимум можливого, в поєднанні з постійними інвестиціями в науковий і технологічний розвиток, унікальна надійність продукції плюс дещо, що зберігається в найсуворішому секреті - це і є основною рецептурою домінування справжніх японських товарів у світі. Ми дякуємо топ- менеджменту Tsubaki за те, що поділилися знаннями про нюанси виробництва і застосування, за спільне знайомство із справжньою японською кухнею, за розважальну програму, яка дала можливість доторкнутися до історії та культури цієї великої країни. Ми дякуємо десяткам співробітників Tsubaki, які були з нами всі ці дні і які робили все, щоб час , проведений разом ми запам'ятали назавжди. Ми дякуємо тисячі співробітникам Tsubaki за те , що вже довгі роки Ваша продукція є еталоном якості . Ми маємо за честь представляти, на території України, інтереси компанії Tsubaki і відчуваємо величезне задоволення, вирішуючи проблеми українських (і не тільки) заводів і фабрик за допомогою унікальних і фантастичних за якістю продуктів. Ми більш, ніж добре знаємо, хто і що продає в цих сегментах на ринку України і що насправді ховається під їх обгорткою. Тому на 100 % впевнені, що у нас є конкуренти за ціною, але у нас немає конкурентів в цінності. Адже продаючи Tsubaki, ми продаємо не просто ланцюги або муфти, ми продаємо економію коштів, часом величезних, не кажучи вже про надійність, впевненість та інші переваги. Хоча треба, звичайно, зазначити, що розуміють це поки що не всі .... тому ми ведемо велику роботу з просування в Україні філософії «Лідери для лідерів»! Приєднуйтесь!