Кожного дня наша команда докладає максимум зусиль для того, щоб в Україні безупинно працювали заводи та фабрики. Ми тішимось, що і завдяки нам печуть хліб та переробляють м’ясо, виробляють будматеріали та цигарки, роблять плити з деревини та шиють спальники для наших воїнів, логістичні центри сортують тисячі посилок, а комбайни в полі розпочинають посівну.

  Війна розкидала нас в різні куточки: більшість з нас самовіддано працює в умовно безпечних зонах, хтось лишився вдома, хоча наші хлопці з виробництва та сервісмени в прямому сенсі живуть на роботі. Ми відкрили додаткові транзитні склади на заході України, ми продовжуємо вести роботи безпосередньо у клієнтів (навіть іноді у прифронтових точках). Багато наших хлопців долучилися до лав Збройних Сил України чи ТРО, в цей час наші директори іноді працюють комірниками і водіями, поки логісти займаються забезпеченням гуманітарної допомоги. Ми заохочуємо  багатьох наших європейських партнерів допомогти нашій країні та армії та пишаємося тим, що багато з них робили та роблять це за власної ініціативи. Ми долучаємо всіх наших партнерів, виробників загальносвітового рівня приєднатися до жорсткого бойкоту країни-агресора: жодної поставки, жодного товару, ніякої співпраці з російськими клієнтами – зло має бути покаране.

  Ми віддаємо шану нашим мужнім воїнам, які боронять нашу країну від підступного та нелюдського ворога, від вбивць, ґвалтівників та мародерів. Ми сумуємо та плачемо за всіма безвинно загиблими - в Харкові та Бучі, в Чернігові та Маріуполі, в Бородянці та Ірпені, в Рубіжному та Ворзелі. Впевнені, що прийде час великої перемоги - на нашу землю прийде мир, а всі винні у горі багатьох українських родин будуть покарані.

  Ну, а поки ми продовжуємо працювати та відновлювати економіку: завзято, невтомно, не покладаючи рук, наближаючи разом з нашою армією та всією країною таку бажану майбутню перемогу.