Компанія Rexnord, провідний світовий виробник високотехнологічних механічних компонентів для систем із підвищеними вимогами до надійності, представила світу вдосконалені модульні стрічки Rexnord 395 MatTop.

  Використання стрічок нової серії забезпечує:

  • Зниження пошкоджень і втрат продукт. Стрічка з кроком 8 мм може обтікати «ножовий розворот» діаметром 6 мм, забезпечуючи більшу щільність при транспортуванні продукції з невеликими габаритами та чутливою до деформації формою.
  • Мінімізація ризику пошкодження стрічки завдяки більш міцній будові. Така стрічка може витримувати великі циклічні та пікові навантаження.
  • Скорочення часу простою. Висока жорсткість стрічки знижує ризик втоми матеріалу та зносу штифтів, забезпечуючи оптимальний рух ланцюга без стрибків на зірочці завдяки оптимізації зачеплення.
  • Мінімізація забруднення продукту. Стрічка має штифти без головок із фіксаторами, що самі замикаються, та не вимагає складних інструментів для збірки й обслуговування.

  Rexnord 395 MatTop прямолінійна модульна стрічка, яка має плоску поверхню та призначена для делікатного транспортування продукції при виробництві напоїв, продуктів харчування, фармацевтичних препаратів. Максимальна продуктивність стрічки забезпечується при умовах:
- наявність ножового розвороту від 6 мм;
- крихкий або нестійкий продукт, що транспортується;
- конвеєри, що стикуються секціями, в тому числі й перпендикулярно;
- подача продукту в пакувальні машини, спіральні транспортери.

  Дізнатись більше про доступні до замовлення стрічки Rexnord 395 MatTop, характеристики та їх сумісність з зірочками можете тут, а також звернутись до найближчого офісу продажів компанії Beltimport. Будьте впевнені, що Ваш запит буде оброблений з особливою відповідальністю.