У харчовій промисловості, поряд із гігієною, надійність процесу відіграє вирішальну роль у забезпеченні незмінно високої якості готової продукції. Запобіжні металеві муфти R+W (Німеччина) допомагають захистити чутливі виробничі лінії від дорогих поломок і пошкодження обладнання. Їх серцем є металевий сильфон, виготовлений із високо пружної нержавіючої сталі. Жорсткі муфти забезпечують стале особливо точне і надійне сполучення валів, передаючи крутний момент від 15 до 10000 Нм.

  Муфти, що використовуються на всіх етапах виробництва, можуть стати вирішальним фактором безпеки. Основне завдання прецизійної муфти в обладнанні, як правило, полягає в тому, щоб забезпечити жорстку та вільну від люфту трансмісію з компенсацією бокового, кутового або осьового усунення валу. Тому важливість високого рівня експлуатаційної надійності є очевидною.

  У харчовій промисловості також необхідно дотримуватися гігієнічних вимог. Ось чому виробник R+W використовує тільки високоякісну нержавіючу сталь для виготовлення муфт у цьому секторі. Металеві сильфонні муфти R+W особливо ефективні при компенсації перекосу та захисті від перевантаження, завдяки високій жорсткості кручення й точній передачі крутного моменту з чітким позиціонуванням. Це робить їх ідеальними для чутливого обладнання, що використовується при обробці харчових продуктів.

  Завдяки довгостроковому співробітництву Beltimport із компанією R+W Antriebselemente, муфти також можуть бути розроблені індивідуально, відповідно до вимог замовника. Вони доступні в різних варіантах: збалансовані, статичні або динамічні, з кріпленням за допомогою шпонкового пазу, фланця чи затискної втулки, або ж зі зварним з'єднанням, якщо муфти повинні витримувати значно вищі моменти або температури.