Розвиток і самовдосконалення - невід'ємна частина життя компанії «Белтімпорт». Зовсім недавно, під час карантину, спільно з компанією Optibelt - провідним світовим виробником приводних пасів, і компанією Tsubaki - світовим лідером з виробництва високоякісних ланцюгів, були проведені тренінги для співробітників компанії в режимі online-сесій.

  Лекторами виступили провідні фахівці Optibelt з поліуретанових пасів з Чікаго, США та м. Гекстер, Німеччина. На тренінгу були розкриті теми щодо видів пасів, їх переваг, визначення типу профілів, застосовуваним кордам, способам виробництва поліуретанових пасів, а також проведено огляд покриттів пасів і приклади їх застосування. Не обійшлося і без практичної частини - в ході навчання слухачі активно брали участь в тестуванні набутих знань.

  Своїми цінними знаннями ділився експерт з ланцюгів від компанії Tsubaki - Мартінас Залецкіс. На тренінгу особлива увага приділялася проблемам споживачів, пов’язаних з роботою ланцюгів, які ми найчастіше можемо чути від клієнтів: поломка, подовження, корозія, шум, знос і т.д. Кожен слухач зміг отримати докладну відповідь на питання щодо ідентифікації поломок, правильності проведення огляду ланцюга, що може призвести до причини поломки, пошуку та усунення несправностей. Важливою частиною тренінгу була практика у визначенні типу поломки ланцюга і пошуку варіантів вирішення даної проблеми.

  Дякуємо партнерам за свій внесок в навчання, розвиток і підвищення кваліфікаційних навичок наших фахівців. Набуті знання допоможуть менеджерам бути ще ближче до наших клієнтів.