Нова лінійка електродвигунів Bonfiglioli BSR досягає супер-преміум класу енергоефективності IE4, при цьому, ці електродвигуни мають таку ж довжину статора, як і асинхронні стандартні чотириполюсні мотори класу ефективності IE2.

  Завдяки зниженню втрат енергії, нова технологія дозволяє поліпшити показники мотору за критеріями ефективності роботи та потужності. Взявши ці переваги за основу, Bonfiglioli пропонує своїм клієнтам дві версії моторів BSR:

  • високоефективна версія (Е), яка характеризується супер-преміум класом ефективності IE4 в широкому діапазоні відібраної потужності;
  • потужна версія (О), яка дозволяє досягати тієї ж потужності при класі ефективності IE2, що і стандартні асинхронні двигуни на один типорозмір більше.

  Мотори BSR не мають обмоток і магнітів ротора та, як наслідок, індукційних струмів і втрат на роторі. Таке рішення сприяє меншому нагріванню та розсіюванню тепла, а отже, збільшенню ресурсу мотору та підшипників при низькому моменті інерції ротора.

  За останніми підрахунками, застосування електродвигуна BSR разом із частотним перетворювачем Active Cube знижує втрати енергії удвічі, порівняно електромоторами класу IE1.

  Привідна система з синхронним реактивним електродвигуном BSR, редуктором Bonfiglioli та частотним перетворювачем Active Cube є передовим та найрезультативнішим рішенням для такого обладнання, як насоси, вентилятори, змішувачі, дозатори, де постійний режим роботи необхідно підтримувати за будь-яких умов.

  Електромотори BSR доступні в типорозмірах IEC71-132, діапазон потужності 0,37-18,5 кВт. Для роботи мотору необхідно мати частотний перетворювач.