Виробники обладнання часто хочуть використовувати ланцюги попарно, як правило, в конвеєрах і перевалочних станціях, а також в збірних, виробничих і друкувальних машинах, коли необхідно переміщувати деталі з високою точністю і/або синхронно з іншими операціями.

  Існують стандарти, які встановлюють допуск на точність довжини, проте вони не охоплюють збірку відрізків в довгі ланцюги. Тому існує вірогідність накопичення істотної помилки, якщо довжина ланцюга включає кілька відрізків, які поодинці знаходяться в межах допуску. Примітно, що чим довше ланцюг, тим більша ймовірність того, що він буде мати значну накопичену помилку. Деякі виробники вирішують цю проблему шляхом сортування своїх відрізків ланцюга за двома або трьома класами більшої точності, хоча ймовірність накопичених помилок залишається.

  Лідер у виробництві ланцюгів компанія Tsubaki вирішує цю проблему на новому рівні за допомогою послуги Match & Tag, яка гарантує, що парні ланцюги мають однакову довжину з допуском 0,50 мм незалежно від загальної довжини ланцюга. Це означає, що вони будуть правильно встановлені і забезпечать довгий термін служби, не переймаючись за неточну роботу, нерівномірний знос і постійний повторний натяг. Для послуги Match & Tag використовується дуже складне вимірювальне обладнання європейської штаб-квартири Tsubaki, що додатково забезпечує мінімальні терміни поставки. Проте, надточна історія ланцюгів фактично починається з виготовлення деталей і їх збирання. Допуски на фізичні розміри кожного елемента ланцюга є жорсткими, як і якість сировини і контроль процесів, таких як термічна обробка. Це все разом і гарантує, що відхилення в допуску є абсолютно мінімальними.

  Белтімпорт пропонує послугу Match & Tag для ланцюгів Tsubaki з однорядним кроком стандарту BS від RS08B до RS32B, стандарту ANSI від RS40 до RS100, включаючи серії Heavy Duty, а також для ланцюгів з подвійним кроком стандарту ANSI від RF2040 до RF2100. За додатковим запитом можна обговорювати надання послуги на інші розміри ланцюгів, а також контроль відповідності ланцюгів особливим вимогам.