Ланцюг Tsubaki Titan розроблений міжнародним науково-дослідним центром компанії Tsubaki в Японії і поєднує у собі найкращі властивості високонадійного ланцюга Tsubaki GT4 Winner з новими особливими характеристиками. Нова розробка відрізняється небаченою раніше довговічністю у складних умовах експлуатації, таких як абразивне та запилене середовище, які є присутніми, наприклад, на підприємствах з деревообробки та з виробництва будматеріалів, у кар’єрах.

  У новій серії ланцюгів Tsubaki Titan використовуються безшовні втулки ідеальної циліндричної форми із змащувальними канавками для забезпечення максимально плавної роботи, що саме по собі зменшує знос до мінімуму. На додаток до цього, спеціальні змащувальні канавки ефективно утримують мастило у точці контакту, завдяки чому зменшується знос штифта та втулки. Особливе покриття штифта створює дуже тверду поверхню з низьким коефіцієнтом тертя. Відповідно, суттєво збільшується строк служби. У конструкції ланцюга використовуються стійкі до корозії нікельовані зовнішні пластини у поєднанні з  вкритими чорним оксидом внутрішніми пластинами. Це забезпечує додатковий захист від корозії. У ланцюзі Tsubaki Titan також застосовується унікальна конструкція з’єднувальної ланки, яка дозволяє підвищити максимально допустиме навантаження на ланцюг і використовувати його на повну потужність.

  Завдяки таким нововведенням вартість обслуговування та час простою ланцюга Tsubaki Titan зменшуються до мінімуму. Ці фактори разом із зменшенням частоти заміни ланцюга забезпечують суттєве зменшення сукупної вартості володіння.

  Ланцюги Tsubaki Titan поставляються в діапазоні розмірів від 12B до 32B в однорядному виконанні. За запитом також доступні ланцюги Tsubaki Titan інших розмірів, багаторядні та з додатковими  аттачментами.