Компанія «Rollon», глобальний виробник рішень для лінійного переміщення, представила ринку нові направляючі Compact Rail Plus. Ці продукти є першим кроком комплексної технологічної та естетичної модернізації, яка послідовно пошириться на весь асортимент продукції.

  Направляючі Compact Rail Plus мають нові каретки зі сталевим корпусом і загартовані доріжки кочення, завдяки чому мають тривалий термін служби, максимальну продуктивність і високу міцність. Ці направляючі можуть поставлятися з додатковими захисними антикорозійними покриттями. Інженери Rollon добилися поліпшення конструкції, характеристик і зовнішнього вигляду всіх компонентів. Функція самоцентрування перенесена на ролики з дворядними підшипниками. Дані ролики забезпечують підвищену жорсткість системи і забезпечують більшу вантажопідйомність в порівнянні з серією Compact Rail: до + 170% в осьовому і + 65% в радіальному напрямках. Направляюча традиційно має С-подібну форму профілю, а загартовані доріжки кочення розміщені всередині профілю. Оновлена ​​геометрія доріжок кочення перешкоджає скупченню забруднюючих частинок і рідин від промислових виробництв. У всіх каретках нового типу Compact Rail Plus використовуються ролики з дворядними підшипниками різного профілю. Ролики трьох різних типів, відрізняються один від одного профілем поверхні кочення. Вони виконані з підшипникової сталі, мають надійні ущільнення і заправлені мастилом на весь період експлуатації.

  Ми знаємо наскільки наші клієнти вимогливі до роботи систем переміщення, яким не страшні заклинювання в найважчих умовах роботи - з впливом тривалих вібрацій, знакозмінних навантажень, забруднень і в режимі безперервної роботи. Важливо, що з новими системами ви можете забезпечити компенсацію непаралельності до 3,5 мм в осьовому і ± 1,3 градуси в радіальному напрямках. Весь ряд Compact Rail в своїй оновленій версії має сталеві каретки, оснащені торцевими самоцентрувальними брудознімачами з інтегрованою автоматичною системою змащення з повільним вивільненням, бічними ущільненнями для захисту внутрішніх компонентів, верхньою захисною смугою для запобігання небажаних змін попереднього навантаження роликів і захисту від контрафакту.

  Відчуйте і Ви вигоду і цінність від направляючих Rollon в своїй галузі промисловості.