Компанія Forbo Siegling (Німеччина) для умов, які потребують гарний зачіп, точне позиціонування, ефективне прискорення і гальмування переміщуваного продукту, розробила нові пласкі паси Grip Star™. Вони не залишають слідів на продукті і мають всі переваги гуми. При цьому у них відсутні такі недоліки гуми, як крихкість і схильність до утворення поперечних тріщин. Паси Grip Star™ виробляються в версіях High Grip або Medium Grip в залежності від ступеня зчеплення. За рахунок цього може варіюватися товщина пасу і спеціальний візерунок покриття, який не зношується і практично не змінює характеристики поверхні. Більшість пасів відповідають нормам (EC) 1935/2004, (EU) 10/2011, а також нормам FDA 21 CFR, що регулює контакт з упакованою товаром на конвеєрах.

Паси Grip Star™ можуть бути встановлені з виконанням всіх вимог точності в фальцевально-клеєних верстатах, в друкованих машинах, в якості тягових пасів або пасів на приводних роликових конвеєрах. Сфера застосування пасів Grip Star™ охоплює паперову та друковану промисловість, сортування листів і геліоіндустрію, а також ряд суміжних галузей.

«Белтімпорт», як ексклюзивний дистриб'ютор і сервісний центр Forbo Siegling в Україні, завжди допоможе вам вирішити завдання по дбайливому транспортуванні продукції, з дивовижною надійністю та ефективністю, завдяки пасам Grip Star™