Великі можливості збирального цеху редукторів від компанії Белтімпорт на власному досвіді оцінило провідне виробниче підприємство України, а також переконалося в оперативності поставок редукторів Bonfiglioli важкої серії. На цей раз наш замовник оголосив тендер на термінову закупівлю досить великого циліндро-конічного редуктора з цільним вихідним валом діаметром 100 мм. Редуктор повинен працювати від мотора потужністю 30 кВт і мати передатне число близько 50.

  Наша компанія запропонувала клієнту стандартні п'ять днів для планової збірки редуктора з складських комплектуючих. Замовника цілком задовольнив даний термін, і ми вдарили по руках. Сказано - зроблено! І ось через чотири дні після розміщення замовлення ми відвантажуємо «малюка» вагою майже в півтонни.

  Нам це вдалося завдяки ліцензованій крупновузловій збірці від всесвітньо відомого виробника редукторів Bonfiglioli Riduttori. Залишається відзначити, що клієнт був приємно здивований, коли ми запропонували йому вибір серед різних передатних чисел і можливість укомплектувати стопором зворотного ходу. І все це - зі складу!

  Оцініть і Ви всі переваги для вашого виробництва збирального та сервісного центру мотор-редукторів Bonfiglioli!