Світовий лідер вакуумних технологій та наш надійний партнер, компанія J. Schmalz GmbH, розробив новий мультизахват для своїх вакуумних систем ручного переміщення JumboFlex. Завдяки виробничим вдосконаленням, тепер цей вакуумний захват має компактні розміри, малу вагу і доступний в двох різних форматах.

  Перевагою нового мультигріппера є його можливість переміщувати картонні коробки різних розмірів та різної якості. Завдяки використанню вакуумних присосок сильфонного типу, захват може компенсувати різні нерівності упаковки при її переміщенні, а також захоплювати продукт збоку, наприклад, в пластикових KLT-контейнерах. Schmalz розробив цей гнучкий вакуумний захват з метою забезпечити замовників легким інструментом, що має оптимальне розташування вакуумних присосок і може використовуватися одночасно для різноманітних завдань. Щоб захват був безпечним в експлуатації, використовується корпус із алюмінію заокругленої форми, який не потребує використання додаткових накладок на його кутах.

  Ми пропонуємо даний вакуумний інструмент у двох розмірах: 362x238x86 мм для установки JumboFlex 50 (для максимальної вантажопідйомності в 50 кг) та 256x238x86 мм для меншого типорозміру JumboFlex 20 та 35 (максимальне навантаження 20 та 35 кг відповідно). Кожна версія забезпечує безпечне переміщення різних картонних коробок, виключаючи потребу в заміні вакуумного захвату в процесі роботи, що дозволяє зекономити час. Навіть «нестабільні» та відкриті коробки можуть бути переміщені точно з допомогою цього вакуумного захвату. Він також безпечно переміщує різні продукти, коли 75% присосок покривають коробку. Даний вакуумний захват є чудовим рішенням для компаній із логістичної галузі, а також для будь-яких підприємств на дільницях переміщення упакованої продукції.