В умовах сучасної ринкової трансформації необхідність підвищення професійних знань і навичок є запорукою успішної роботи будь-якої організації. Висококваліфікованому фахівцеві все частіше доводиться поєднувати різні трудові функції та приймати нестандартні рішення, які вимагають інноваційного підходу і нових знань.

Тому в травні 2019 року наші майстри виробничо-сервісного відділу – Іван Клипа та В'ячеслав Зуйков, під керівництвом провідних фахівців компанії Flexco – Вернера Ласса та Євгена Шенбергера, пройшли навчання з монтажу та налаштування очисних систем транспортерних стрічок і закріпили отримані знання в реальних умовах на різних німецьких підприємствах у регіонах Баден-Вюртемберг і Рейнланд-Пфальц. Виконуючи найрізноманітніші за видами та складністю роботи, наші інженери переймали передовий досвід закордонних колег, вивчали особливості встановлення та сервісного обслуговування очищувачів. Необхідно відзначити високий рівень автоматизації та застосування комп'ютерно-інтегрованих технологій на виробництвах, а також порядок і чистоту там, де бруду та пилу просто не уникнути.

Нормою вважається індивідуальний підхід і рівень сервісу, що надається інженерами компанії Flexco, які після установки нового очищувача, незалежно від заявок клієнта, повторно відвідують підприємство, проводять огляд і регулювання всіх елементів. Пояснення просте – якість продукції Flexco не допускає сумнівів, але довговічність роботи безпосередньо залежить від своєчасного сервісу, який у цій компанії сміливо можна назвати бездоганним.

Процес навчання – невід'ємна складова постійного професійного розвитку співробітників Beltimport. А той факт, що понад тиждень наставником наших сервісменів був, мабуть, найкращий у світі фахівець із монтажу очищувачів, дає нам підстави стверджувати, що отриманий нашими колегами досвід – дійсно безцінний. Ми переконані, що такі міжнародні практики допоможуть нам надавати більш якісний сервіс нашим клієнтам в Україні.

Нас приймали настільки гостинно та душевно, що можна впевнено говорити про те, що Beltimport і Flexco пов'язують не тільки бізнес-відносини, а й дружба співробітників наших компаній.