Чи знаєте Ви, що компанія Белтімпорт, BEST-дистрибутор Bonfiglioli в Україні, постачає досконалі планетарні редуктори для міксерів, бетонозмішувачів та розчинозмішувачів?

  Планетарні редуктори Bonfiglioli відмінно зарекомендували себе при роботі в складних умовах експлуатації та при нерівномірних навантаженнях, водночас зберігаючи компактність та невелику вагу. Корпус планетарного редуктора виконано з високоміцного чавуну. Шестерні, сателіти та зубчатий вінець здатні передавати значний крутний момент, завдяки точності виготовлення, якісній механічній та термічній обробці. Водночас саме зубчасте зчеплення є самоцентруючим, що забезпечує оптимальний розподіл навантажень та тривалий строк експлуатації. Таке ідеальне інженерне рішення завдячує більш ніж шістдесятирічному досвіду виробництва планетарних редукторів компанією Bonfiglioli.

  Планетарні редуктори для бетонозмішувачів виготовляються зі шпонковим або шліцьовим валом, а також з шестернею на вихідному валу. Планетарний редуктор може працювати від електромотора або гідромотора. Можливі варіанти виконання планетарного редуктора як для вертикального, так і для горизонтального бетонозмішувачів.

  Встановлення планетарного редуктора Bonfiglioli на змішувальний вузол – це відмінна інвестиція у безвідмовну роботу Вашого обладнання!