Планетарні редуктори – ідеальне рішення для механізмів з високим крутним моментом і низькою швидкістю обертання. Саме таке технологічне обладнання широко застосовується на біогазових установках - змішувачі, конвеєри, живильники. Планетарні редуктори можуть постачатися з порожнистим валом або з суцільним валом та роликовими конічними підшипниками, якщо потрібна робота зі значним осьовим навантаженням. Редуктори можуть бути як співвісними, так із конічною парою для повороту осі обертання і зменшення габариту.

  Застосовуючи планетарний редуктор для біогазових установок, ви економите значні кошти на придбанні та обслуговуванні редуктора, підвищуєте надійність та ефективність обладнання, зменшуєте його габарити та вагу.

  Бонфігліолі – світовий лідер з виробництва планетарних редукторів. В 2021 році продажі Бонфігліолі перевищили один мільярд Євро, і більша частина цієї суми припала саме на планетарні редуктори. Якість та надійність планетарних редукторів Бонфігліолі визнана провідними світовими виробниками обладнання та виробничими підприємствами.

  Компанія Белтімпорт збирає планетарні редуктори за ліцензією Бонфігліолі. Якщо Вам потрібен планетарний редуктор зі складу, сервісне обслуговування, запасні частини для планетарних редукторів в наявності – Вам до нас!

  А чому планетарні редуктори ефективніші за інші типи редукторів  для вирішення певних задач та про наш досвід їх встановлення в Україні ви можете дізнатися із цього відео.