Паси для протягування «Haul-off» - це паралельно працюючі паси, які притискають з двох сторін переміщуваний продукт. Ролики створюють необхідний тиск між пасами для захоплення і протягування продукції з встановленим натяжним зусиллям. Дані паси працюють в парі і виробляються під замовлення з покриттям, відповідним до форми і консистенції продукту, що просувається. Секційне покриття «гусениця» дозволяє пасам працювати на валах з маленькими діаметрами.

В асортимент пасів Volta входить широка лінійка «Haul-off» на основі плаского або клинового пасу. Інші основи, такі як зубчастий або багаторівчаковий клиновий пас, доступні за запитом. Поліуретанові паси для протягування «Haul-off» мають чудову зносостійкість і мають гарну стійкість до хімічних елементів. Паси з клиновою основою є самоцентрувальні, що знімає необхідність використовувати направляючі. Текстури пасів, які не залишають сліду, забезпечать чудове рішення для ваших виробничих процесів.

Паси забезпечують виробництво екструдованих профілів і шлангів,  а також протягування і формування пластика, металу та інших матеріалів у формі профілів, труб або прутів. Паси для протягування «Haul-off» переміщують матеріали в брусках і рулонах в друкованій промисловості, при нанесенні етикеток та в пакувальному обладнанні. Вони використовуються при виробництві кабелів і дроту.

Звертайтеся до нас, і ми разом вирішимо за допомогою пасів «Haul-off» найскладніші завдання Вашого спеціалізованого виробництва.