Наш партнер компанія Tsubaki, знаходячись у постійному розвитку та підвищенні якості своєї продукції, представила світу нове покоління роликових ланцюгів G8. Новинка має збільшений на 20% термін служби в порівнянні з попередніми поколіннями. Також, на фінальній стадії виготовлення, на ланцюг наноситься спеціальне мастило, яке не залишає липких слідів, запобігає корозії та підвищує час експлуатації.

  Новий посилений приводний ланцюг (Heavy Duty) забезпечує значно вищу продуктивність і призначений для додатків, що вимагають переміщення великих вантажів на низьких швидкостях. Він має підвищену міцність завдяки новому процесу термообробки, використанню товстішого матеріалу та інноваційній геометрії. При цьому зберігається той же типорозмір, що і для стандартної ланцюга. Новинка доступна в трьох варіантах:

  • серія RS-HT – ланцюги з низькою потребою в обслуговуванні завдяки подвоєному терміну служби високоточних безшовних втулок;
  • серія Super – зі збільшеною на 5-10% вантажопідйомністю завдяки новій конструкції бічної пластини;
  • серія Super-H – зі збільшеним на 20% максимальним навантаженням завдяки наявності кільцевого проточування на внутрішній пластині. Це дає можливість використовувати ланцюг менших розмірів, що скорочує витрати та габарити вузла.

  Посилені приводні ланцюги, що поставляються компанією Beltimport, – це довговічні ланцюги з максимально високим допустимим навантаженням для важких умов експлуатації. З технічними даними та детальними характеристиками ланцюгів можна ознайомитися в каталогах на сторінці продукції.