Навіть під час війни в Белтімпорті існують непохитні традиції. У першу суботу серпня ми всі збираємося разом, щоб відсвяткувати День народження компанії. Цього року нам виповнилося 27! Вся велика родина Белтімпорту зібралася у київському офісі, куди з’їхались колеги зі всіх куточків України і навіть з-за кордону. Так, в ці важкі та доленосні для країни часи обійшлося без танців та зіркових ведучих, але зі щирістю та обіймами один до одного, з хвилюючими промовами та вогнем у очах.

  Особливою подією стали привітання наших хлопців, які зараз боронять країну в найгарячіших точках. Крім спеціального подарунку напередодні від 72-ї ОМБр імені Чорних запорожців, всіх чекав додатковий сюрприз. Прямо з передової із спеціальним подарунком до нас завітав один з наших захисників. Він привіз Прапор 142-ї ОПБр із особистими підписами багатьох мужніх та впливових бійців цієї бригади.

  І це велика честь для нашої компанії! Можливість обійняти та почути з перших вуст розповіді бойового офіцера розчулила не тільки дівчат.

  Цей день був повний емоцій, відвертого та дружнього спілкування, різноманітних змагань та натхненних тостів.

  Ми певним чином підбили підсумки, поділилися мріями, насолоджувалися спілкуванням! І хоч 27 років для нашої держави це вже почесний вік 😉, ми все ще відчуваємо себе молодими та повними енергії та бажанням робити цей світ кращим та наближувати нашу Перемогу!