Шановні партнери! Наша компанія продовжує блок онлайн-навчання для своїх клієнтів і тих, хто бажає підвищити свій рівень технічних знань. Тренінги проводитимуть висококваліфіковані фахівці в своїй сфері. На кожному тренінгу, у найбільш активних і зацікавлених учасників буде можливість отримати приємний подарунок.

  • 8 жовтня о 15:00 - Чому планетарний редуктор - оптимальне рішення для механізмів з низькими обертами?

Планетарний редуктор - прогресивне і ефективне вирішення багатьох завдань в приводній техніці, дуже популярне в країнах з розвиненим машинобудуванням. У чому ж його секрет? Як компактний планетарний механізм може замінювати важкий і габаритний циліндричний редуктор?

  • 15 жовтня о 15:00 - Як вибрати якісний мотор-редуктор: на що звернути увагу?

В даний час на ринку України існує безліч постачальників мотор-редукторів. Часто редуктори мають однакові номінальні характеристики, але їх ціна може істотно відрізнятися. Як розібратися, де серед них якісні вироби, розраховані на довговічну експлуатацію?

  • 22 жовтня о 15:00 - Як забезпечити тривалий термін служби редуктора?

Якісний редуктор здатний забезпечувати надійну і безперебійну роботу Вашого обладнання, а, можливо, і всього підприємства. Ми поділимося своїм досвідом, як продовжити термін служби цього відповідального, недешевого і часто схильного до навантажень вузла.

  • 29 жовтня о 15:00 - Можливості Белтімпорт як постачальника редукторів: асортимент продукції, особливості ефективного застосування, збиральний і сервісний центр.

Компанія Белтімпорт - ліцензований складальний центр провідного італійського виробника Bonfiglioli. Який асортимент поставляється зі складу? Які типи редукторів ми рекомендуємо як найбільш ефективні для різних застосувань? Як забезпечується і контролюється якість збірки редукторів?

  По закінченню тренінгу кожен учасник отримає сертифікат про проходження навчання. Посилання для реєстрації участі в тренінгах будуть опубліковані ближче до початку заходів на нашій сторінці в facebook. Підписуйтесь, щоб не пропустити важливі події.