Наш партнер, компанія Schmalz, представляє серію нових рішень для комплексного розвантаження ящиків в автоматичному режимі, яка є відразу готової до роботи з простим встановленням та можливістю до адаптації під різний тип продукту завдяки новій спеціальній вакуумній присосці з надгнучкою формою, що ідеально підлаштовується під продукт. Всі рішення є максимально підходящими для ультралегких роботів та коботів.

  Даний сет 3D-R є комплексним рішенням, що включає всі необхідні аксесуари для ефективного розвантаження ящиків, та включає в себе останні інновації Шмальц. В порівнянні з типовими рішеннями на ринку, наш комплект може бути налаштований у виробництво дуже швидко та легко і не потребує від Вас великих знань в роботизації. Замовник отримує всі необхідні компоненти, які включають: комплект для підключення  до робота, електричний вакуумний генератор типу ECBPi, захват із подовженням для підключення необхідної вакуумної присоски, 3D-камеру та програмне забезпечення. Це дозволяє системі бути налаштованою просто та забезпечити роботу з високою продуктивністю та без жодних проблем.

  Шмальц також розробив розвантажувач ящиків SBPG, який доступний окремо від всього комплекту та є також готовим до використання в процесах вакуумного переміщення, як окрема одиниця. Додатковою перевагою є вже інтегрований вакуумний генератор, що загалом із низькою вагою в декілька сотень грамів дозволяє його використовувати для стаціонарних завдань в переміщені колаборативними роботами. Висока продуктивність вакуумного інструменту дозволяє йому легко та безпечно захоплювати, та переміщувати продукт. Захват гнучко дістає продукти з корзин та ящиків навіть коли вони вкладені в середину хаотично. Швидкозмінна присоска забезпечує ще більшу гнучкість процесу. Шмальц також пропонує опціональний поворотний модуль, що дає можливість діставати продукти з кутів та дуже глибоких корзин, таким чином у нас збільшуються можливості роботи. Завдяки використанню розумної системи перемикача тиску та вакууму VSi, процес вакуумного переміщення та захвату повністю контролюється, що забезпечує максимально короткі цикли роботи.

  Свої захвати SBPG Шмальц комплектує новим типом присосок SVE, яка є ідеальним його доповненням. Завдяки свої формі та дуже гнучкій губі, вакуумна присоска ідеально адаптується до продуктів з кутами, заокругленнями та іншими формами. Наприклад, балончики можуть бути просто  та безпечно переміщенні з оптимальною швидкістю та силою утримання.