Белтімпорт уклав контракт про торгівельне партнерство з однією з найбільших електротехнічних компаній світу - компанією «ABB». І тепер ми представляємо до уваги клієнтів редуктори Dodge, Baldor, а також електродвигуни ABB. Продукція, об'єднана ім'ям ABB, володіє технологічною досконалістю і спрямована на зменшення впливу на навколишнє середовище.

Редуктори Dodge відмінно зарекомендували себе в різних галузях: важкі і співвісні редуктори - в гірничодобувній промисловості, черв'ячні редуктори - в харчовій промисловості, циліндричні редуктори - в пакувальній індустрії, монтовані на вал редуктори - у виробництві цементу.

Електродвигуни ABB є кращим рішенням задач в більшості виробничих процесів. Асортимент включає в себе низьковольтні і високовольтні асинхронні електродвигуни (в т.ч. і для вибухонебезпечних зон), синхронні електродвигуни, а також електродвигуни з різними опціями (з вбудованим гальмом, для високих температур, для морського застосування тощо).

Завдяки запропонованому асортименту редукторів і електродвигунів Ви зможете оптимізувати технологічний процес виробництва, підвищити обсяг випуску продукції, знизити час простоїв і поліпшити системні показники.

З будь-яких питань, наші фахівці завжди до Ваших послуг!