Два рази на рік наш партнер - компанія Шмальц, проводить навчання для своїх співробітників та дистриб’юторів з метою покращення знань та отримання практичного досвіду в процесі експлуатації продуктів на основі вакуумних технологій.

  Як завжди, тренінг був розділений на дві групи за основними напрямками:

  • Вакуумна автоматизація та компоненти
  • Системи ручного переміщення

  У заході було задіяно понад 20 учасників з різних країн світу (США, Південна Корея, Мексика, Росія, Білорусь, Польща, Португалія, Литва, Єгипет, Нідерланди і, звичайно, Україна).

  Цього разу ми брали участь в навчанні по системам ручного переміщення, програма якого була насичена та розрахована на 5 днів. Тренінг дозволив отримати, як хороші теоретичні знання, так і можливість власноруч випробувати в роботі обладнання по переміщенню різних продуктів, а також отримати досвід правильного їх монтажу і експлуатації.  Додатково були представлені нові продукти Schmalz і їх переваги для наших клієнтів, що використовують вакуумні системи на своїх виробництвах.

  Тепер компанія Белтімпорт знає, як зробити виробничі процеси і логістичні операції ще гнучкішими й ефективнішими. Звертайтеся, з радістю поділимося знаннями.