Як завжди, в першу суботу серпня компанія «Белтімпорт» святкувала свій День Народження! Але на цей раз, не простий, а ювілейний! Нам виповнилося 20 років !!!

Всі співробітники з усіх філій разом зі своїми половинами були запрошені на мальовничу базу відпочинку, де на всіх чекало справжнє Свято! Змагання з волейболу та водного поло, кулінарні майстер-класи та веселі вікторини, водні гірки та розіграші стали прекрасним початком до урочистої частини, де вже лунали привітання, тости і вручалися нагороди. Так, кращі співробітники компанії, за версією Ради директорів Белтімпорт, вибирали інших кращих співробітників (на їхню думку). Символічний «Оскар» кожного з них означав також і нагороду у вигляді різдвяної поїздки в Грузію. І тепер, 12 сімей співробітників нашої компанії зустрінуть це свято разом! Все це було дуже приємно, емоційно і яскраво. Звичайно, зробити цей день незабутнім нам допомагали професіонали. Головним ведучим нашого свята був неповторний шоумен, поліглот, хранитель нескінченної кількості іскрометних афоризмів, тостів і притч - Дмитро Чекалкін. Йому допомагали знамениті режисери, заслужені артисти України та «золотий саксофон» України. Ну і, звичайно, особливий захват викликало те, що привітати Белтімпорт приїхав великий актор і «велика людина» Олексій Горбунов. Олексій приїхав разом зі своєю групою «Смуток пілота» і ми насолоджувалися ще однією гранню його таланту і, на жаль, атмосферу драйву під час його більш, ніж годинного виступу, передати словами не просто. Такі емоції не забуваються!

Наше свято вийшло, на думку всіх, дуже душевним і успішним. І, напевно, саме цими словами доречно описати і наш шлях, довжиною в 20 років. На цьому шляху були різні повороти і різні швидкості, були як хай-вей / автобани, так і «ремонт доріг», як серпантини, так і рівні ділянки. Але завжди наша дорога була вгору, а шлях в цьому напрямку, до вершин, завжди складніший. Ми пишаємося своїми перемогами і лідерством на ринку, і головна причина цього - наші люди. Однак, ми добре усвідомлюємо, що розвиток і прогрес повинні здійснюватися безперервно. Тому ми обіцяємо Вам стати такими, якими ми ще не були. А поки ... поки ... ми лише на один день зупинилися перепочити, підвести підсумки і сказати один одному: «Дякую!»

Ми також хочемо подякувати і всім нашим численним партнерам. Дякуємо Вам за довіру! - ми, чесно, дуже її цінуємо. Велике спасибі також всім, хто надіслав і надсилає нам привітання. Нам це - дуже приємно!

PS На честь двадцятиріччя Белтімпорт ряд наших колег подарували іншим музичний кліп. Вважаємо правильним поділитися ним з Вами!