Зараз на ринку конвеєрних стрічок існує тенденція збільшення ширини таких стрічок. Стрічку, яку 20 років тому вважали широкою, сьогодні часто називають стрічкою звичайних розмірів. Дотримуючись цієї тенденції, Gummilabor оновив свої виробничі лінії та збільшив виробничу ширину стрічки. Gummilabor може виготовляти:

  • ультраширокі конвеєрні стрічки шириною 2300 мм без будь-яких з’єднань (суцільного виконання)
  • ультраширокі конвеєрні стрічки шириною до 6000 мм з поздовжнім зрощуванням

  Поздовжнє зрощування є з’єднанням більш вузьких тканин для отримання ширшої стрічки. Цей спосіб не слід розглядати як «стик», оскільки це перехрест тканин у робочому напрямі стрічки. Зрощування виконуються лише на багатошарових стрічках та розміщуються на певній відстані одного шару від іншого, щоб не ослабити стрічку. Такий метод зрощування виконується на «голому» корді стрічки (до її вулканізації), тому при наявності гумових обкладках з 2 боків такий метод з’єднання є непомітним.

  • ультраширокі конвеєрні стрічки без обмежень ширини з поздовжнім швом

  Спосіб виготовлення полягає в поздовжньому з'єднанні холодною вулканізацією двох або більшої кількості вужчих стрічок. Цей метод технічно можливий, але не є найкращим рішенням в плані естетики, але іноді це єдине можливе рішення. Клієнти, які використовують цей метод, дуже задоволені ефективністю, не беручи до уваги естетичний вигляд.

  Звертайтеся до нас і ми запропонуємо Вам найкращий варіант ультраширокої гумової конвеєрної стрічки для Вашого технологічного обладнання. Чекаємо на зв'язок!