Від тепер, вакуумні блоки  Schmalz для деревообробки, мають вбудовану NFC-технологію. Таким чином, наш партнер став першою компанією в світі, що інтегрувала digital-технологію в вакуумні захвати. Дана технологія дозволяє ідентифікувати продукт, за допомогою смартфону, що дозволяє значно оптимізувати сервіс.

  В незалежності від того, чи використовуєте Ви оригінальне обладнання, або ж хочете зробити модернізацію існуючих вакуумних блоків, Шмальц завжди пропонує правильне технічне рішення для Вашого деревообробного центру з ЧПК. В додаток до цього, наш експерт на ринку вакуумних технологій додав цю digital-новинку у формі NFC-технології.  Це дозволяє нашим клієнтам отримати швидкий доступ до ідентифікації продукту та всієї інформації по запасним частинам вакуумних присосок. Дана технологія комунікації посилається на передачу даних між двома пристроями, що підтримують NFC-технологію і знаходяться на невеликій відстані один між одним, як правило – це декілька сантиметрів. Така коротка відстань запобігає з’єднанню із іншими пристроями. Користувачу потрібно лише  мати смартфон, що має підтримку NFC. Як тільки телефон підноситься на коротку відстань до вакуумного блоку, всі технічні дані відображаються на екран телефону, включаючи розміри, серійний номер та специфічну технічну інформацію продукту. Це забезпечує ясне та чітке визначення вже працюючого пристрою, навіть якщо блок був пошкоджений, або на ньому була відсутня заводська табличка с описом. Додатково виключається помилка невірної ідентифікації продукту.

  Ми нагадуємо, що наш партнер   - компанія Schmalz є світовим лідером на ринку вакуумних технологій в галузі виробництва вакуумних блоків для деревообробних центрів з CNC. Який би тип СNC Ви не використовували, які б завдання по обробці меблевих заготовок у Вас не стояли, наша команда завжди знайде для Вас підходяще технічне рішення!