Лідер ринку та спеціаліст в галузі вакуумних технологій – компанія Schmalz пропонує новітні технологічні рішення в області вакуумних захватів для різних галузей виробництва, як-от деревообробка, металообробка, обробка пластмас і скла, та інші. Завдяки унікальності рішень забезпечується максимальна продуктивність існуючого обладнання, а у випадку необхідності – його модернізація. Вакуумні затискачі від Шмальц вже давно використовуються як оригінальні частини багатьох всесвітньо відомих компаній – виробників обробних центрів з ЧПУ для деревообробної галузі.

  У залежності від типу деревообробного центру, вакуумні блоки розрізняють:
1. VC-G – зі шланговим з’єднанням для гладких столів,
2. VC-T - безшлангові системи,
3. VC-K1 та VC-K2 – для консолей Шмальц з одним чи двома вакуумними контурами.

  Використання вакуумних систем від Шмальц має ряд переваг:

  • утримуюча сила затискача до 850Н, що забезпечує надійну фіксацію навіть при різанні з високим навантаженням;
  • опціональна вбудована система підйому дозволяє переміщувати заготовку в горизонтальній площині без пошкодження самих присосок;
  • безшлангові системи дозволяють швидко переміщувати присоски без використання шлангів, які можуть заважати в процесі роботи;
  • широкий різновид присосок та їх розмірів надає більший набір можливостей у застосуванні;
  • точність розміщення – кріплення в конкретних точках гарантує точність позиціювання до +/- 0,06 мм;
  • тривалий термін експлуатації забезпечується завдяки використанню високоякісних пластичних матеріалів;
  • вакуумні накладки замінюються легко та швидко.

  Якщо ж Вас цікавить модернізація існуючих вакуумних столів деревообробних центрів, то для цього Шмальц було розроблено спеціальне рішення – Innospann. Дані вакуумні системи затискачів підходять для будь-якого деревообробного центру завдяки модульній конструкції. Використання вакуумних систем Інноспан дозволяє зекономити час на переналагодження станка до 80%, а утримуюча сила заготовки є більшою на 50% у порівнянні зі стандартними вакуумними захватами. Використання даних систем дозволяє уникнути додаткових витрат на нове обладнання і є оптимальним рішенням з модернізації обладнання без змін конструкції деревообробного центру.

  Різноманіття та унікальність виконань, беззаперечна якість складових частин вакуумних систем Schmalz й висока кваліфікація інженерів Beltimport дозволяють надавати клієнтам кращі рішення у виборі оптимальних вакуумних блоків для деревообробних центрів.