Компанія Schmalz розробила новий унікальний продукт - «Jumbo Low-Stack» як ергономічне рішення для розвантаження та завантаження картонних коробок, виробів з металу, мішків або ж інших продуктів, які знаходяться в палетах закритого типу.  Дане рішення є ідеальним для роботи з сітчастими і дерев'яними контейнерами для транспортування. Завдяки розробці на базі вакуумних систем ручного переміщення JumboErgo та Sprint, вони мають вантажопідйомність до 180 кг.

  В системі переміщення Jumbo Low-Stack інженери виробника розробили вузол, що дозволяє захоплювати, підіймати та ставити продукти на землю, зберігаючи вертикальне положення людини. Основною концепцією новинки є те, що оператор контролює рух «вгору-вниз» шляхом повороту вертикальної ручки, яка ковзає в його руці. Завдяки цьому досягається повний контроль протягом всього процесу переміщення. Додатково Jumbo Low-Stack була оснащена системою простого відпускання продукту, яка виключає залишковий вакуум в системі між захватом та продуктом переміщення. Завдяки цій новій особливості, користувач можем від’єднати присоску від продукту без прикладання жодних додаткових зусиль.

  Для того чи іншого типу матеріалів, що потрібно переміщувати, доступні різноманітні типи вакуумних присосок, що забезпечує безпечну роботу. Швидкозмінний адаптер дозволяє легко і просто змінювати присоски в залежності від аплікації: подвійні вакуумні захвати, круглі присоски чи система із чотирма вакуумними гріперами – Schmalz пропонує правильні рішення для будь-якого розміру та рівня стабільності товару, що переміщуємо.

  Особливістю всіх установок Джамбо є використання гнучкої вакуумної труби, що змінює довжину при підніманні чи опусканні вантажу. Для Jumbo Low-Stack Шмальц розробив різноманітні типи підйомного пристрою. Вони мають діапазон кроку 1400 і 800 мм та можуть бути обрані із зміною кроку в 100 мм. Це дозволяє клієнту адаптувати нове рішення по ручному переміщенню до їх аплікації по самому оптимальному шляху.

  «Jumbo Low-Stack» доповнює існуючий ряд вакуумних підйомників, який забезпечує ергономічні рішення для частого та швидкого піднімання і переміщення продуктів в процесах завантаження різноманітних машин, у логістичних центрах та виробничих процесах. Вся система - підйомний блок, панель управління, вакуумні присоски та вакуумний насос можуть бути  зконфігуровані згідно Вашої потреби та бажань!