Гігієна і чистота у харчовій, фармацевтичній, біотехнологічній, медичній галузях  – є ключовою потребою!

  Вакуумна система переміщення PalVac Sprint Hygienic для чистих приміщень і гігієнічних зон дозволяє переміщати вантажі до 50 кг. Завдяки продуманій конструкції та використанню високоякісних матеріалів трубопідйомник можна швидко та легко очистити - у бруду немає жодного шансу! Підйомник PalVac Sprint допомагає переміщувати упаковані в термозбіжну плівку товари, такі як пакети, бочки та глеки. Він підходить для частого та швидкого підйому та переміщення важких вантажів. На полірованих поверхнях підйомника з нержавіючої сталі практично не накопичується наліт, а засоби для чищення добре стікають. Цьому сприяють зварні шви, відшліфовані без тріщин та зазорів. Металеві компоненти з нержавіючої сталі V2A / SAE 304 та захисна трубка стійкі до впливу багатьох засобів для чищення, а система може бути демонтована без застосування інструментів.

  Рішення для переміщення складається з трубчатого вакуумного підйомника і крана. З'єднання Tri‑Clover пов'язують підйомний блок, панель керування та захоплювач. Ущільнення захоплювача виготовлені із силікону, що відповідає вимогам FDA, та придатні для безпосереднього контакту з харчовими продуктами. Вбудований у трубний підйомник HEPA-фільтр захищає внутрішню поверхню підйомної труби від забруднення. Індикатор перепаду тиску дає інформацію про рівень забруднення фільтруючих елементів, що дозволяє своєчасно провести заміну. Електричний вентилятор створює вакуум, який переміщає вантажі масою до 50 кг. Дугоподібна ручка оператора дозволяє піднімати, опускати та відпускати вантаж. Індивідуально підібрані присоски підходять для різноманітних заготовок.

  Стріловидні крани PalVac із нержавіючої сталі виробництва компанії Schmalz забезпечують необхідний радіус дії для трубопідйомника. Крани можуть бути індивідуально налаштовані для різних застосувань та забезпечують високу робочу швидкість та точність позиціонування, ергономічне та невтомне управління. Колона крана може встановлюватись на підлозі чи стелі, а поворотний підшипник забезпечує переміщення на 220 градусів. Працівники можуть регулювати чутливість крана за допомогою регулювального гвинта. Залежно від умов експлуатації, кран PalVac може працювати зі звичайною або шарнірною стрілою.