Щодня в світі зростає потреба у використанні вакуумних технологій для перенесення складних продуктів без їх пошкодження! Все більше технологій виготовляються за допомогою 3D-принтерів. Наш партнер, компанія Шмальц, як завжди знаходиться на першому місці в світі, що стосується нових розробок та використання найкращих технологій виробництва!

  Багатьом виробникам обладнання відома історія, коли потрібно швидко розробити та виготовити захват для перенесення нестандартної деталі. Раніше це потребувало великих витрат часу та кропіткої конструкторської роботи. Саме для таких цілей, наш експерт, розробив новий захват серії SLG. Дякуючи безкоштовному та інтуїтивно зрозумілому онлайн-конфігуратору, Ви зможете буквально за декілька хвилин розробити та замовити вакуумний захват, що буде ідеально підходити для Вашого завдання.

  Вакуумний захват SLG – це комплексне рішення задачі «під ключ». Відтепер складні рішення розробки залишилися в минулому. Ви можете оцінити роботу нашого конфігуратора за цим відео. Абсолютно зрозумілий онлайн-конфігуратор допоможе Вам із вибором типу захвату, особливостей використання, вакуумного генератора та фланцевого з’єднання.

  Спробуйте самі конфігуратор вакуумного захвату SLG.

  • Сконструйовано автоматично

  Складна геометрія може бути реалізована за допомогою програмного забезпечення, яке створює найбільш енергетично ефективну конструкцію захвату. Повітряні клапани повністю інтегровані в конструкцію, тому захват отримує найбільш оптимальну форму.

  • Готове для роботи рішення, виготовлене по адаптивній технології

  Дякуючи адаптивній технології процесу виробництва, захват SLG особливо підходить для використання із легкими роботами та коботами. Завдяки малій масі захвату, кобот отримує більше корисне навантаження. Додаткова фланцева пластина захвату дозволить його легко підключити до робота.