Щоб ефективно працювати та бути максимально корисними нашим дорогим клієнтам та партнерам, надихати один одного та відкривати нові шляхи розвитку, важливо вчасно «нагострити пилку».

  Нещодавно спеціально для колективу Beltimport тренінг з тайм-менеджменту провів відомий тренер, бізнесмен та коуч  Ваче Давтян.

  Багато хто з нас відкрив своїх колег зовсім з іншого боку і наново познайомився зі своїми талановитими сподвижниками. Окрім якісної та актуальної наукової інформації з тайм – менеджменту та персональної ефективності, ми отримали незабутні емоції та враження. Тому не даремно назва авторського тренінгу – «Тайм в кайф».  Практика, практика і ще раз практика – лише так можливо вбудувати нові корисні звички в повсякденне життя, тож ще до тренінгу, учасники виконували ряд практичних підготовчих  завдань, а на тренінгу працювали крізь призму  ігор та інтерактиву. Саме такий підхід став максимально зрозумілим, доступним та легким для сприйняття, тому усі учасники тренінгу продовжують активно застосовувати отримані навички у реальному житті.

  Дякуємо Ваче Давтяну за небанальний, позитивний та динамічний тренінг і найцінніше усвідомлення: ми – команда, ефективність і продуктивність кожного з нас в цій команді – це успіх компанії, спільноти, країни, світу!