Ланцюги із захватами (гриперні ланцюги) виготовляються на основі стандартних роликових ланцюгів з атачментами, що мають гумові накладки (захвати) і застосовуються для транспортування крихких виробів. Такі ланцюги широко застосовуються в індустрії розливу напоїв, зокрема, в процесах іонізації та миття пляшок, в елеваторах і ловераторах. За останні декілька років швидкості ліній збільшилися вдвічі. У зв’язку із високими швидкостями та високими навантаженнями вимоги до ланцюгів з гумовими захватами значно зросли.

  У відповідь на це, компанія Rexnord випустила новий вдосконалений ланцюг серії 1873 SideGrip із гумовими захватами, що на 12 мм вищі за звичайні. Матеріал захватів забезпечує надійну роботу без зупинок в умовах високих швидкостей. Нові збільшені захвати забезпечують гнучкість,  тому захищають пляшки під час їх транспортування. А в комбінації із новим вдосконаленим роликовим ланцюгом з нержавіючої сталі, що має змазку з харчовим допуском FDA, термін служби Rexnord1873 SideGrip Chain істотно більший.

  Матеріал накладок доступний у двох виконаннях:

  • Більш м'який неопрен чорного кольору твердістю 40А по Шору для гнучкого обхвату пляшки.
  • Більш твердий синтетичний каучук білого кольору твердістю 50А по Шору для більш важких застосувань або умов, де присутні абразиви.

  Якщо Ви проектуєте конвеєри або модернізуєте вже існуючі, фахівці Белтімпорт можуть порекомендувати та допомогти у Вашому виборі. Будь ласка, звертайтеся.