Компанію «Белтімпорт» з офіційним візитом відвідала делегація GIZ (Німецького товариства міжнародного співробітництва) на чолі з програмним директором паном Арміном Хофманном (Armin Hofmann). За допомогою німецького уряду, вже більше 30 років, GIZ працює в Україні над реформою державного управління, сталим економічним розвитком, енергоефективністю та захистом клімату. Після початку російської загарбницької війни в лютому 2022 року, GIZ продовжили та інтенсифікували свою роботу, підтримуючи Україну в різних напрямках: по-перше, це організація надійного забезпечення цивільного населення; по-друге, участь GIZ у відбудові країни, яка вже розпочинається; по-третє, консультаційна підтримка GIZ з проведення реформ, які повинні забезпечити наближення України до Європейського Союзу (ЄС).

Керівники «Белтімпорт» презентували компанію та наочно продемонстрували гостям свої виробничі потужності, нове обладнання та розповіли про досягнення і проблеми, з якими стикаємось у такі непрості для бізнесу України часи. Німецьких гостей приємно вразили не лише наші амбітні плани та солідні досягнення, а й потенційні можливості розширення діяльності підприємства. Учасники зустрічі обговорили наявні ризики для бізнес-середовища України та високо відзначили креативний підхід українців до ведення ділової активності, попри всі виклики та загрози воєнного часу.

«Компанія «Белтімпорт» уособлює яскравий приклад стійкого українського бізнесу та (без перебільшення) відважного підприємництва, які, поділяючи спільні європейські цінності, своєю щоденною роботою намагаються впроваджувати європейські підходи до інновацій, сталого розвитку, а також відповідального ставлення до навколишнього середовища, постійно тримаючи у фокусі актуальні потреби українського суспільства та ділових партнерів в умовах воєнного стану», - зауважив очільник делегації GIZ Армін Хофманн.

Зі свого боку, Генеральний директор «Белтімпорт» Олексій Бєсєдін висловив подяку німецькому уряду за безпрецедентну підтримку України, компанії GIZ за підтримку українського бізнесу, а пану Арміну Хофманну за його персональний внесок у розбудову та майбутню відбудову України, та надані можливості для розвитку бізнесу. Недарма саме на малому та середньому бізнесі тримається більшість розвинутих економік світу. Впевнені, згодом так буде і в Україні.