Минулої п’ятниці, 22 травня виповнилось 10 років відтоді, коли наша компанія відкрила філіал у місті Львів. За цей час Львівській команді вдалося здобути довіру наших клієнтів та досягти чудових результатів, тому сьогодні в західному регіоні України ми займаємо сильні позиції серед своїх конкурентів. Завдяки міцному командному духу, цілеспрямованості, майстерності досягати високих результатів та бажанню бути першими, нам вдалося реалізувати сотні успішних проектів та професійних рішень.

  Не можливо не згадати, що своїм успіхом, Львівський філіал, далеко не в останню чергу, завдячує людині, яка завдяки своєму досвіду, організованості та наполегливості дуже швидко задала високий темп розвитку, спочатку одному підрозділу, а потім і компанії в цілому – це наш комерційний директор Бердніков Юрій. Звичайно, ми не були б там де ми є зараз, якби не високий професіоналізм керівника філіалу – Олексів Мар’яни. Мар’яна відносно недавно приступила до своїх обов’язків, але швидко довела, що краса та розум - це смертельна зброя, яка викликає лише повагу у партнерів та страх у конкурентів. Ми пишаємося сьогоднішнім складом співробітників та вдячні тим, хто зробив чималий внесок в формування філіалу.

  Як і завжди, найкращим показником нашого успіху є повага наших клієнтів. Підвищені вимоги ми пред'являємо не тільки до нашої продукції і сервісу, але і до самих себе, а отже наступні 10 років, наша Львівська команда продовжить самовдосконалюватися аби бути ще більш професійними та кориснішими для наших партнерів.

  Наші висококваліфіковані спеціалісти завжди до Ваших послуг!