В жовтні 2018 року ми взяли участь в зустрічі європейських представництв Berndorf Band Group, яка проводиться раз на два роки. Австрійська компанія Berndorf - провідний світовий виробник стрічок з вуглецевої і нержавіючої сталі. Цього разу зустріч відбулася в Португалії, в курортному місті Кашкайш, в передмісті Лісабона. В ці кілька днів обговорювалися нові стратегії розвитку в умовах змін, що відбулися у конкурентів. Також додаткову увагу було приділено наданню комплексних рішень з урахуванням можливостей інших заводів, що входять в Berndorf Group, зокрема тих, що виробляють різне обладнання. Ну і в окремому фокусі розглядалося питання про якісний сервіс стрічок, який повинен покривати всі країни світу і бути доступним для клієнтів за термінами і вартістю.

  Белтімпорт є ексклюзивним агентом і опорним сервісним центром компанії Berndorf в Україні. І наші фахівці - до Ваших послуг в питаннях, де потрібні металеві стрічки або можливе їхнє використання.

  Окрема подяка Berndorf за португальський колорит, атмосферу старовинних вуличок на березі Атлантичного океану, за знайомство з прекрасним і самобутнім Лісабоном. Berndorf зайвий раз довів, що вміє надавати не тільки нові рішення, а й дарувати нові емоції.