В травні 2023 року відбулася зустріч світових дистрибуторів Bonfiglioli. Цього разу захід проходив у Болоньї, а представники Белтімпорт (CEO Олексій Бєсєдін та CPO Алла Почтова) були запрошені також у якості особливих гостей, на знак підтримки України, яка зараз бореться за свою незалежність та захищає цінності всієї Європи та демократичного світу.

  Більше 100 гостей з 53 країн відвідали нове виробництво Bonfiglioli - фабрику EVO. Ця нова глобальна споруда, яка, до речі, згодом буде повністю забезпечуватися природною енергією, є втіленням передових технологій у будівництві, автоматизації та машинобудуванні.

  Завод EVO дійсно вражає своїм масштабом, кількістю роботизованого обладнання, ергономікою та ставленням до довкілля.

  Під час зустрічі було підведено підсумки успіхів останніх років як для дистрибуторів, так і для групи Bonfiglioli в цілому. Наприклад, 22 кращих дистрибутори отримали додаткову сертифікацію від TUV з питань системи менеджменту якості локальних збірних виробництв. Компанія Белтімпорт також є частиною Bonfiglioli Excellence Service Team. Минулий рік став рекордним за всю історію Bonfiglioli з загальним обігом понад 1,2 мільярда євро.

  Топ-менеджмент Bonfiglioli представив актуальні напрямки розвитку, над якими команда вже невпинно працює, поділився прагненнями, планами та продемонстрував нові інструменти та продукти, які надають клієнтам Bonfiglioli додаткові переваги та нові можливості.

  Окремо хотілося б розповісти про грандіозний фінал цієї зустрічі, який відбувся в музеї Ferrari. Були вручені нагороди найкращим дистрибуторам, гості насолоджувалися вишуканою італійською кухнею, насиченим музичним супроводом, а також переглядали фільми про двох італійських легенд - Енцо Феррарі та Клементіно Бонфіліолі, оточені легендарними автомобілями різних років. Учасники мали змогу спілкуватися з партнерами з різних країн та континентів, а також почути надихаючі промови від керівників Bonfiglioli. Можна з упевненістю сказати, що цей захід був грандіозним та незабутнім!