Шановні клієнти та партнери!

  Поширення COVID-19 вже тривалий час лихоманить ринки і змушує компанії працювати в умовах надмірної невизначеності, яка буде супроводжуватися негативною економічною ситуацією як в Україні, так і в усьому світі.

  Проте, компанія Белтімпорт, для забезпечення безперебійного і безперервного обслуговування своїх клієнтів, як і раніше, виконує грошові зобов'язання перед своїми постачальниками без затримок і ми гарантуємо, що, за будь-яких обставин, будемо робити це і надалі, усвідомлюючи, що ми не можемо спричинити настання для наших партнерів негативних наслідків. З цієї причини, компанія Белтімпорт одночасно не зможе піти на зустріч усім клієнтам, які просять про відтермінування чи перепланування платежів у найближчі місяці.

  Незважаючи на обставини і труднощі поточного періоду, компанія Белтімпорт просить своїх Клієнтів і Партнерів поважати погоджені терміни оплати і використовувати всі доступні фінансові інструменти для погашення грошових зобов'язань своєчасно.

  Ми впевнені, що зможемо подолати виклики сьогодення гідно, а взаємна довіра і виконання зобов'язань зміцнить наше ділове партнерство в майбутньому.

З повагою і побажанням міцного здоров'я,
Генеральний директор Белтімпорт Олексій Бєсєдін