Нарешті, бажання підприємств швидко отримувати різноманітні паси з покриттям стало реальним! І це завдяки новому бренду BIBELT, який наша компанія виводить на український та європейський ринки.
  Ми інвестували в обладнання з Німеччини та закупили якісні матеріали для виготовлення продукції у найбільш відомих постачальників. Разом з деякими партнерами провели достатню кількість багатомісячних тестувань безпосередньо для пакувальної, фасувальної, паперової, деревообробної, текстильної та скляної галузей для функцій транспортування, орієнтації, притиску та протяжки. Наш попередній багаторічний досвід застосування пасів з покриттям надав можливість мінімізувати помилки та «гулі», з якими можуть зіштовхнутись підприємства на початку виробництва нового продукту. Тому ми пишаємось високою якістю та з радістю готові запропонувати паси з покриттям BIBELT у різних варіаціях:

  • на базі зубчастих поліуретанових та гумових пасів як відкритих, так нескінченних
  • на базі плоских пасів
  • з покриттям Linatex (оригінал) з твердістю 40 Shore A (червоний колір), зі спіненого поліуретану з твердістю 55 Shore A (жовтий колір) або з поліуретану із твердістю 88 Shore A (прозорий), які мають найбільш популярні товщини.

  Але ми не плануємо на цьому зупинятись і вже готові вивчити потреби Вашої компанії для того, щоб знайти можливість продовжити інвестиції у закупівлю додаткових покриттів або покриттів специфічних товщин на наш склад. Наша ціль – надати Вам найякісніший продукт, цього разу – зубчасті та плоскі паси з покриттям за 5 робочих днів, а не за 8-16 тижнів, як у найвідоміших виробників Європи. Нам потрібна Ваша підтримка, і тоді українські паси BIBELT від Белтімпорт будуть одним з тих багатьох кроків на шляху України у європейську родину.