На початку 1970-х років компанія Tapco дійшла висновку, що проблеми сталевих ковшів серйозно обмежують потенціал багатьох підприємств, тому звернули увагу на міцні, пружні пластикові ковші, виготовлені з поліетилену, які можуть бути міцнішими, безпечнішими та ефективнішими, ніж сталеві. Вже майже 30 років компанія Tapco виробляє ковші на своєму великому заводі в регіоні Сент-Луїса (США), де розміщено обладнання для лиття під тиском з метою максимального підвищення якості та мінімізації витрат. Маючи різноманітні машини для лиття під тиском, а також широкий спектр пресів, Tapco має можливості та досвід, щоб знайти рішення для будь-якої потреби.

  Надвисока міцність (ківш Tapco CC-XD може витримати навіть Хаммер-Н1, а це 4400 кг!) досягається унікальним методом змішення полімерів під час лиття ковша і патентованими рішеннями! Вироби з поліетилену мають однонаправлену структуру (тобто в один бік поліетилен розтягується, а в інший одразу рветься), але при спеціальному змішувані полімерів їх структура змінюється, що зі свого боку прибирає крихкість і покращує міцність на розрив. Технологія такого змішання полімерів дуже рідкісна і важка, що потребує тільки найкращого обладнання і спеціалістів у світі! Тому ковші компанії Tapco вважаються найміцнішими у світі!

  Але не литтям одним – потужні! Також компанія запатентувала дуже ефективні конструкторські рішення, такі як спеціальна форма ковшів, що має можливість встановлювати ковші без зазорів між ними, та зносостійке посилення фронтальної стінки ковша, що значно збільшує ККД норії і допомагає зменшувати витрати (у понад 17%, у порівнянні з головними конкурентами), а також подовжує час експлуатації ковшів (більш ніж на 35%, у порівнянні з головними конкурентами)!

  Компанія Белтімпорт є ексклюзивним дистриб’ютором ковшів Tapco в Україні! І ми можемо сказати, що ми настільки впевнені в якості ковшів Tapco, що готові поручитися своїм ім’ям!