0 800 305 009

укр

eng
Головна Всі блоги Рекомендації щодо правильного вибору роликів для конвеєрів від Gurtec
Ivan Yermylov

Рекомендації щодо правильного вибору роликів для конвеєрів від Gurtec

Вибір надійного конвеєрного ролика важливий задля забезпечення високої ефективності конвеєрної системи, щоб запобігти незапланованим зупинкам та технічному обслуговуванню. Компоненти конвеєра повинні бути довговічними, а також адаптованими до умов експлуатації середовища, в якому знаходиться конвеєрна система.

Команда спеціалістів Белтімпорт допоможе вам вибрати правильний ролик від GURTEC, для вашого застосування.

  • Серія роликів GST

Серія GST — це оригінальна багатоцільова роликова лінія GURTEC із надійною конструкцією, яка підходить для різної ширини стрічки і застосувань та відповідає міжнародним стандартам обробки матеріалів. Вона найкраще підходить для конвеєрних систем з середнім навантаженням та масових виробництв.

Основні переваги роликів GST:

  • Повністю автоматизована виробнича лінія – забезпечує високу якість роликів, масове виробництво та швидкі терміни виробництва;
  • Універсальний дизайн - включає в себе міцну конструкцію в декількох варіантах, створюючи придатність для різних застосувань;
  • Інноваційний дизайн - виробничий процес розроблено для створення міцних, довговічних роликів, які витримують суворі умови згідно технічних вимог.

Ролики серії GST є одними з найбільш універсальних і багатоцільових роликів на ринку.

  • Серія роликів GUP

З більш ніж 16 мільйонів одиниць, проданих у всьому світі роликів - ролики GUP є найпопулярнішими. Вони пропонують найкраще співвідношення ціни та якості для транспортування легких і середніх вантажів. Ролик GUP найкраще підходить для тунельних і легких конвеєрних систем та переробної промисловості.

Основні переваги роликів GUP:

  • Преміальна герметизація - оснащені 3-компонентною лабіринтовою системою ущільнення;
  • Універсальний дизайн - автоматизована виробнича лінія забезпечує якість кожного ролика та короткі терміни виготовлення;
  • Інноваційний дизайн - надійні, повністю зварені торцеві кришки вбудовані в ролики GUP, створюючи пило- та водонепроникне ущільнення.

Вибираючи правильний ролик для вашої конвеєрної системи, очевидно, потрібно враховувати багато факторів, і вибір не завжди однозначний. Белтімпорт разом з GURTEC є експертами в компонентах конвеєрів і обслуговують клієнтів по всій Україні.

Якщо ви не впевнені, чи відповідатимуть ці ролики вашим вимогам та щоб дізнатися більше про різноманіття роликів і зробити правильний підбір - зв’яжіться з нашим відділом продажів.


Коментарі

video
play
close